Stefanie Kruizinga

Schrijft

Bestellen. 

Het boek Onder mijn huid - Voor altijd verbonden  is zowel als paperback &  Ebook te bestellen!  

Klik op deze link: https://www.bravenewbooks.nl/stefaniekruizinga en volg de instructies.

Titel: Onder mijn huid ~ Voor altijd verbonden  

Auteur: Stefanie Kruizinga

ISBN: 9789464359978  (ebook)

ISBN 9789464480566 (paperback)

Bank: SD Gosen NL44 ABNA  0423 1084 33

KVK 73759953

BTW 171556082B01Algemene voorwaarden

  1. Op het moment dat u uw bestelling betreft het fysieke boek heeft plaatst, en heeft betaald,  gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hier beschreven.

  2. Het is niet mogelijk om het geld te retourneren na aankoop van het boek. Dit betreft het fysieke boek als het Eboek. Het is ook niet mogelijk het boek te ruilen of te retourneren.

  3. Eventuele schade die is aangebracht tijdens het verzenden is voor eigen risico. De verkoopster (Stefanie Kruizinga) doet er alles aan om het boek zo beschermd mogelijk te verzenden en is daarom niet verantwoordelijk voor dat wat er tijdens de verzending gebeurt.

  4. De verzendingen worden verstuurd via DHL en de verkoopster (Stefanie Kruizinga) krijgt van elke verzending een bevestiging. Heeft u onverhoopt uw pakketje niet ontvangen, neem dan ajb contact met mij op → stefaniekruizinga@gmail.com

  5. Op alle teksten zowel op de site als in het boek rust copyright. Wilt u toch graag informatie uit mijn boek of van mijn site delen? Neem dan contact met mij op.

  6. De distributie van het Ebook gaat via het platform waar u het besteld heeft. Ik ben hier niet verantwoordelijk voor.