Stefanie Kruizinga

Schrijft

Bestellen

Mijn boeken zijn momenteel alleen in paperback te bestellen. Alle dagen Dexx is een hardcover. 

Je kan kiezen uit twee mogelijkheden:

Je kan direct bij mij bestellen zodat ik het boek dat je gekozen hebt eventueel voor je kan signeren en leuk voor je kan inpakken.

Je mag dan een mailtje met je bestelling naar stefaniekruizinga@gmail.com sturen. Vermeld daarin je adres en wat je er ingeschreven wilt hebben.


Of je kan bestellen via de link van Brave New Book

Klik op deze link: https://www.bravenewbooks.nl/stefaniekruizinga en volg de instructies.


Bank: SD Gosen 

NL44 ABNA  0423 1084 33

KVK 73759953

BTW 171556082B01Algemene voorwaarden

  1. Op het moment dat u uw bestelling betreft het fysieke boek heeft plaatst, en heeft betaald,  gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hier beschreven.

  2. Het is niet mogelijk om het geld te retourneren na aankoop van het boek. Het is ook niet mogelijk het boek te ruilen of te retourneren.

  3. Eventuele schade die is aangebracht tijdens het verzenden is voor eigen risico. De verkoopster (Stefanie Kruizinga) doet er alles aan om het boek zo beschermd mogelijk te verzenden en is daarom niet verantwoordelijk voor dat wat er tijdens de verzending gebeurt.

  4. Op alle teksten, zowel op de site als in het boek rust copyright. Wilt u toch graag informatie uit mijn boek of van mijn site delen? Neem dan contact met mij op.